Безжичен пасатор RITTER VERTICO7 Plus цвят червен - Пасатори, 628.068

Цена: 858,00лв.
Количество:
     
Производител: RITTER

Код на продукта: 628.068

Характеристики на продукта:

Вид уред: Пасатор

Цвят: Червен

Производител: RITTER

• Цената е с начислен ДДС.
• Цената е за 1 брой.
• Поръчки се приемат и по телефон.

+Безплатна доставкаБезплатна доставка при покупка над 50,00лв.

Безжичен пасатор RITTER VERTICO7 Plus цвят червен

Детайли

- безжичен, работещ с батерия пасатор
- LED индикатор за нивото на батерията
- четири приставки от неръждаема стомана:
- универсален нож: стандартна приставка за смесване на повечето храни
- диск за разбиване: за разбиване на храни
- диск за разбъркване: за разбъркване на кремообразни храни
- нож за рязане: за нарязване на месо, както и влакнести плодове и зеленчуци
- две чаши за смесване: пластмаса и неръждаема стомана
- три настройки за скорост: 12.000 об / мин; 9.000 об / мин; 6.000 об / мин
- алуминиев корпус, ергономична пластмасова дръжка
- система за безопасност - включване с два пръста
- автоматично предпазно изключване в случай на претоварване или прегряване
- произведен в Германия

Технически характеристики

Зарядна станция: 100-240 V
Литиево-йонна батерия: 7,2 V; 2.1 Ah
Мощност / мощност: 120 W
TÜV-Rheinland / GS, CE
Пасатор вкл. станция за зареждане:
Размери: Ш х В х Д;  15,0 х 44,0 х 15,5 см
тегло: 1,7 кг
Само пасатор:
Размери: Ш х В х Д;  6,0 х 42,0 х 7,0 см
тегло: 1,0 кг

 

Предимствата на нашия безжични пасатор

С какво се откроява безжичният пасатор и какво е толкова особеното в него? Какво отличава безжичния пасатор ritter от конвенционалните уреди? Ще се радваме да отговорим на тези въпроси:

Пълна метална конструкция

Както при всички продукти на ritter, безжичният пасатор е произведен в Германия и осигурява страхотно качество на материала. В по-голямата си част се състои от висококачествен и стабилен метал.

Безжичен

Новият пасатор гарантира абсолютна свобода в кухнята с безжичния си дизайн. Вече не сте обвързани с електрически контакт и можете да гарантирате свободно движение с безжичния пасатор задвижван от мощна батерия.

Станция за зареждане

Безжичният пасатор се съхранява в собствената си станция за зареждане - по този начин той винаги е готов за действие и се зарежда автоматично след всяка употреба веднага щом се постави на зарядната станция. Благодарение на интелигентната си технология за зареждане батерията се зарежда бавно и щадящо, без да се презарежда. Тази технология за зареждане осигурява по-дълъг живот на батерията.

LED индикатор за нивото на батерията

Когато се натисне един от двата бутона и безжичният пасатор е закачен или изваден от зарядната станция, броят на светещите светодиоди на LED дисплея ще покаже състоянието на зареждане на батерията

Система за безопасност - включване с два пръста

Лесното управление на безжичния пасатор с изпитаната технология за безопасно включване с два пръста предотвратява случайно включване. Безжичният пасатор може да се активира само чрез натискане на двата бутона едновременно и става неактивен, ако някой от бутоните бъде освободен.

Три настройки за скорост

Безжичният пасатор се върти с максимална скорост от 12 000 оборота в минута. Благодарение на превключващата система могат да бъдат избрани две по-ниски нива на скорост. Най-ниското ниво е най-подходящо например за внимателно разбиване на сметана или разпенване на мляко.

Миксер

Щифтовете на блендера задържат храната, която искате да нарежете, на място, за да гарантира идеални резултати. Миксерът има отворена форма, за да предотврати запушването при рязане на твърди храни.

Сменяема батерия

Ако батерията някога спре да функционира, няма да е необходимо да изхвърляте целия пасатор. За по-дълготраен живот интегрирахме сменяема батерия, така че потребителят да може да поръча нова батерия и да я инсталира сам.

 

Аксесоарите на безжичния пасатор vertico7plus

Универсален нож

Както подсказва името му, универсалният нож предлага универсална употреба. Тази приставка ви позволява да обработвате повечето храни бързо и лесно. От нарязване, през пюриране до смесване, в повечето случаи универсалният нож дава отличен резултат.

Нож за рязане

Ножът за рязане е особено подходящ за обработка на влакнести храни, като месо, риба, плодове (например ананас) и зеленчуци (например аспержи). Моля, не забравяйте, че месото трябва да е без кости и сухожилия, преди да бъде обработвано.

Диск за разбиване

Например, за да разбиете мляко, сметана или яйчен белтък до пенеста консистенция за секунди, най-добрата идея е да използвате диска за разбиване. Специалната форма на диска за разбиване също ви позволява да емулгирате дресинги за салата и сосове до съвършенство.

Диск за разбъркване

Плътните, кремообразни сосове и супи се разбъркват най-добре с диска за разбъркване. Разбърква се без усилие, бързо и лесно за оптимален резултат. Леки, течни теста също могат да бъдат приготвени отлично с диска за разбъркване.

 

Правилна употреба на вашия безжичен пасатор

Най-важното нещо: Започнете да работите с пасатора само когато е безопасно в контейнера. Също така важи и следното: Винаги първо изключвайте пасатора, преди да го извадите от контейнера.

За да включите безжичния пасатор, първо натиснете и задръжте бутона за отключване. След две секунди трябва да натиснете бутона за захранване и пасаторът ще стартира. По време на работа трябва да държите натиснат бутона за отключване. Ако бутонът за отключване бъде освободен, уредът ще се изключи. Чрез кратко натискане на бутона за захранване е възможно да превключвате между различните настройки на скоростта по време на работа.
За по-лесна работа с уреда обикновено важи следното: с течност е по-лесно, отколкото без течност.

 

Вашите предимства при покупка на пасатор от ritter:

  • Качествен продукт, произведен в Германия
  • Висококачествени материали
  • Мощна батерия
  • Защита "Автоматично изключване"
  • Различни приставки

Независимо дали е кълцане, пюриране, разпенване или смесване, с нашия безжичен пасатор имате всичко в един уред. Освен това вече не сте "закачени" за електрическия контакт и можете да гарантирате свободно движение с безжичния пасатор. Винаги зареден и готов за употреба - безжичен пасатор, произведен в Германия - като всички продукти от ritter!

 

ДОСТАВКИ

ДО АДРЕС В ЦЯЛАТА СТРАНА

Доставяме нашите продукти само на територията на Република България.

Безплатна доставка

×

Безплатна доставка

За поръчки над 50 лв

Безплатна доставка при покупка над 50,00лв.

Доставките се извършват само на територията на Република България с фирма Транспрес.

Цените за доставка са фиксирани както следва: За поръчки до 50 лв: Цена на доставка 10 лв. За поръчки над 50 лв: Безплатна доставка

Използването на друга куриерска фирма е възможно, но се таксува по тарифите на съответната фирма и е за сметка на купувача независимо от сумата на поръчката. В този случай купувачът е длъжен писмено да потвърди това свое желание.

ТЕЛЕФОН ЗА ПОРЪЧКИ

×

ТЕЛЕФОН ЗА ПОРЪЧКИ

02/925 00 90; 02/925 00 49

В случай, че имате някакви въпроси, не се колебайте да се свържете с нас!

ПИШЕТЕ НИ

×

ПИШЕТЕ НИ

E-MAIL: [email protected]

Очакваме Вашите въпроси по електронната поща.

×

Покупка без риск

Върщане на стока може да бъде направено в срок от 14 дни след получаването и от клиента, но преди тя да бъде монтирана и употребявана (чл. 55, ал.(1) от ЗЗП). В този случай купувачът е длъжен да изпрати продуктите на доставчика в идеален търговски вид и с ненарушена цялост на опаковката. Всички разходи по връщането на стоката са за сметка на купувача.

Продавачът има право да откаже връщане на стоката ако тя е използвана, с нарушена опаковка, непълна окомплектовка, нарушен търговски вид или с транспортна щета и в случаите когато стоката е изработена съобразно изискванията на потребителя или по негова индивидуална поръчка (съгл. чл. 55, ал.(2), т.3 от ЗЗП).

Гаранция за качество

×

Гаранция за качество

Всички продукти се проверяват за изправност, окомплектовка и съответствие с клиентската поръчка при излизането им от нашия магазин.

Безплатна доставка

×

Безплатна доставка

Безплатна доставка при покупка над 50,00лв.

Доставките се извършват само на територията на Република България с фирма Транспрес ООД.

Цените за доставка са фиксирани както следва:

За поръчки до 50 лв: Цена на доставка 10 лв.

За поръчки над 50 лв: Безплатна доставка

Използването на друга куриерска фирма е възможно, но се таксува по тарифите на съответната фирма и е за сметка на купувача независимо от сумата на поръчката. В този случай купувачът е длъжен писмено да потвърди това свое желание.

×