Електрически нож RITTER ELEXA 7 - Електрически ножове, 521.014

ПромоцияЕлектрически нож RITTER ELEXA 7 ЕВРОСЕТ RITTER от www.evroset.bg
Електрически нож RITTER ELEXA 7 ЕВРОСЕТ RITTER от www.evroset.bg Електрически нож RITTER ELEXA 7 ЕВРОСЕТ RITTER от www.evroset.bgЕлектрически нож RITTER ELEXA 7 ЕВРОСЕТ RITTER от www.evroset.bgЕлектрически нож RITTER ELEXA 7 ЕВРОСЕТ RITTER от www.evroset.bgЕлектрически нож RITTER ELEXA 7 ЕВРОСЕТ RITTER от www.evroset.bgЕлектрически нож RITTER ELEXA 7 ЕВРОСЕТ RITTER от www.evroset.bgЕлектрически нож RITTER ELEXA 7 ЕВРОСЕТ RITTER от www.evroset.bgЕлектрически нож RITTER ELEXA 7 ЕВРОСЕТ RITTER от www.evroset.bg
Цена: 672,00лв. 786,00лв.
Спести: 15%
Количество:
     
Производител: RITTER

Код на продукта: 521.014

Характеристики на продукта:

Вид уред: Електрически нож

Производител: RITTER

• Цената е с начислен ДДС.
• Цената е за 1 брой.
• Поръчки се приемат и по телефон.

+Безплатна доставкаБезплатна доставка при покупка над 50,00лв.

Електрически нож RITTER ELEXA 7

Електрически нож elexa7

 

Електрически нож за храна elexa7 -  сгъваем и удобен.

Elexa7 е първият сгъваем електрически нож с изцяло метална конструкция. Акцентът попада на функционалността, тъй като уредът може да се сгъне и да спести място след употреба. В сгънато състояние електрическият нож е само 10 см и може да се прибере във всеки шкаф - практично и пестящо място решение. Така elexa7 се превръща в идеалния електрически нож за малки кухни и пространства. Изцяло металната конструкция на електрическия нож за храна elexa7 предлага особена стабилност, както и оптимални резултати при нарязване. Независимо дали са тънки като вафла или до прибл. дебелина 14 мм – всички продукти се нарязват равномерно на апетитни филийки – независимо дали е хляб, колбас, сирене или дори зеленчуци. Назъбеното кръгло острие, изработено от неръждаема стомана, осигурява перфектния срез. Кръглият нож на уреда се сваля за почистване изключително лесно посредством "бързо заключване". Тавичката за нараязаните продукти също е подвижна и може лесно да се почиства. Системата за безопасност с включване с два пръста осигурява допълнителна безопасност при рязане. Изцяло металният електрически нож за храна може да се използва в периодична и непрекъсната работа по желание. Неостаряващият дизайн на уреда впечатлява и така той получи награда IF DESIGN AWARD. Висококачествените материали и перфектното качество на производство гарантират дълъг живот на elexa7 – идеално устройство за всеки, който цени практичното и висококачествено, също както и технологията „произведено в Германия“.

Кратко описание

 • изцяло метална конструкция
 • сребрист металик
 • сгъваем
 • назъбен кръгъл нож, Ø17 см
 • капак за кръглия нож
 • дебелина на резена, регулируема до прибл. 14 мм
 • предпазна система за включване с два пръста
 • предпазен превключвател за периодична и непрекъсната работа
 • сгъваем водач, за пестене на място
 • път на водача прибл. 20 см
 • тавичка за храна
 • кабелно отделение

Технически характеристики

 • 230 V, 65 Watt еко-мотор, работен цикъл: 5 минути
 • VDE / GS, категория на безопасност 2, CE
 • размери: Ш х В х Д: 24(10 сгънат) х 20 х 34 см
 • тегло: 3,6 кг

 

Произведен в Германия

 

ДОСТАВКИ

ДО АДРЕС В ЦЯЛАТА СТРАНА

Доставяме нашите продукти само на територията на Република България.

Безплатна доставка

×

Безплатна доставка

За поръчки над 50 лв

Безплатна доставка при покупка над 50,00лв.

Доставките се извършват само на територията на Република България с фирма Транспрес.

Цените за доставка са фиксирани както следва: За поръчки до 50 лв: Цена на доставка 10 лв. За поръчки над 50 лв: Безплатна доставка

Използването на друга куриерска фирма е възможно, но се таксува по тарифите на съответната фирма и е за сметка на купувача независимо от сумата на поръчката. В този случай купувачът е длъжен писмено да потвърди това свое желание.

ТЕЛЕФОН ЗА ПОРЪЧКИ

×

ТЕЛЕФОН ЗА ПОРЪЧКИ

02/925 00 90; 02/925 00 49

В случай, че имате някакви въпроси, не се колебайте да се свържете с нас!

ПИШЕТЕ НИ

×

ПИШЕТЕ НИ

E-MAIL: [email protected]

Очакваме Вашите въпроси по електронната поща.

×

Покупка без риск

Върщане на стока може да бъде направено в срок от 14 дни след получаването и от клиента, но преди тя да бъде монтирана и употребявана (чл. 55, ал.(1) от ЗЗП). В този случай купувачът е длъжен да изпрати продуктите на доставчика в идеален търговски вид и с ненарушена цялост на опаковката. Всички разходи по връщането на стоката са за сметка на купувача.

Продавачът има право да откаже връщане на стоката ако тя е използвана, с нарушена опаковка, непълна окомплектовка, нарушен търговски вид или с транспортна щета и в случаите когато стоката е изработена съобразно изискванията на потребителя или по негова индивидуална поръчка (съгл. чл. 55, ал.(2), т.3 от ЗЗП).

Гаранция за качество

×

Гаранция за качество

Всички продукти се проверяват за изправност, окомплектовка и съответствие с клиентската поръчка при излизането им от нашия магазин.

Безплатна доставка

×

Безплатна доставка

Безплатна доставка при покупка над 50,00лв.

Доставките се извършват само на територията на Република България с фирма Транспрес ООД.

Цените за доставка са фиксирани както следва:

За поръчки до 50 лв: Цена на доставка 10 лв.

За поръчки над 50 лв: Безплатна доставка

Използването на друга куриерска фирма е възможно, но се таксува по тарифите на съответната фирма и е за сметка на купувача независимо от сумата на поръчката. В този случай купувачът е длъжен писмено да потвърди това свое желание.

×