Пречистватели за въздух

Пречистватели за въздух

2020 и 2021 – Предизвикателство за всички нас. За чист здравословен вътрешен въздух, без вируси, нещо много по-важно, отвсякога!

Пречиствателите за въздух елиминират ФПЧ ≥ 0.3 микрона, Вируси, Бактерии, Алергени, Неприятна миризма, Газове, Дим и други замърсители причиняващи сериозни здравословни проблеми. ФПЧ с големина ≥ 0.3 микрона съставляват до 85% от всички замърсители във въздуха ( 12% са ≥ 0.5 микрона и 2% са ≥ 1,0 микрон)!  За сведение, вътрешния въздух в затворените помещения, в които прекарваме до 90% от времето си е до 10 пъти по-опасен от външния въздух! 

Уредите са подходящи за всяко жилище, спалня, детска стая, хол, кухня, коридор, офис, склад, кабинет, приемна, хотел, фитнес, болница, клиника, старчески дом, държавна институция, резиденция и др. Водещо при избора на пречиствател на въздух е площта на помещението. Другото важно е вид филтърна система, от какво ни предпазва, скорост на вентилиране, шум, различни екстри, дизайн и цена.

Покажи : Списък Решетка
Покажи :
Сортиране по:
Производител : BONECO
Описание Р50 има Активен Карбонов филтър SARATECH™, изработен по немска технология и материал Работи без вода, компактен със захранване чрез USB C Голям контейнер за вашия любим парфюм или етерично масло (в комплекта има етерично масл..
Цена: 144,00лв.
Производител : BONECO
Описание За дома, детската стая, офиса, приемната, клиниката, навсякъде до 40 м²/100м³ Индикатор за качеството на въздуха (зелен, оранжев и червен символ) НЕРА & Карбонов филтър 2 в 1 (модел А341) Индикатор за смяна на филтъ..
Цена: 576,00лв.
Производител : BONECO
Описание LED дисплей, управление с едно докосване НЕРА & Карбонов филтър клас Н13 с  възможност за избор според индивидуалните предпочитания: A401 – против алергия (стандартно уреда е окомплектован с този вид филтър), А402 &nd..
Цена: 1 044,00лв.
Производител : BONECO
Описание LED дисплей с Индикатор за качеството на въздуха НЕРА & Карбонов филтър клас Н13 с  възможност за избор според индивидуалните предпочитания: A501 – против алергия (стандартно уреда е окомплектован с този вид филтър), А..
Цена: 1 332,00лв.
Производител : BONECO
Описание Това е Пречиствател и Вентилатор произведен за всичко, от което се нуждаете! Хваща микроби, бактерии, вируси, пази и хигиенизира всеки ъгъл в дома или офиса Еднакво удобен за самостоятелно помещение, за по-големи отворени прос..
Цена: 828,00лв.
Производител : BONECO
Описание Това е вашият нов уред, това е Пречиствател & Вентилатор, произведен за всичко, от което се нуждаете! Хваща микроби, бактерии, вируси, пази и хигиенизира всеки ъгъл в дома или офиса. Еднакво удобен за самостоятелно помещение, за ..
Цена: 900,00лв.
Производител : BONECO
Описание HIBRYD Н300 е 3 в 1, Пречиствател и/или Овлажнител Стандартно оборудван с AH300 Pollen Филтър, елиминиращ 97% от ФПчастици РМ 2.5 и 99% от Полените Възможност за поръчка на AH300 Comfort Филтър 4 в 1 Филтър с голяма овлажняваща с..
Цена: 972,00лв.
Производител : BONECO
Описание HYBRID система 3-в-1: Може да работи, като Овлажнител за въздух, Пречиствател на въздух или и двете Стандартно оборудван с AH300 Pollen Филтър, елиминиращ 97% от ФПчастици РМ 2.5 и 99% от Полените Възможност за поръчка на AH300 Com..
Цена: 1 152,00лв.
Производител : BONECO
Описание HYBRID – уред за Овлажняване и/или Пречистване на въздуха за помещения до 150 м² Висококачествен НЕРА & Карбонов филтър, клас H13, елиминиращ 99,95% от всички частици ≥ 0,3 микрона Сензори са влага и замърсеност н..
Цена: 2 664,00лв.

ДОСТАВКИ

ДО АДРЕС В ЦЯЛАТА СТРАНА

Доставяме нашите продукти само на територията на Република България.

Безплатна доставка

×

Безплатна доставка

За поръчки над 50 лв

Безплатна доставка при покупка над 50,00лв.

Доставките се извършват само на територията на Република България с фирма Транспрес.

Цените за доставка са фиксирани както следва: За поръчки до 50 лв: Цена на доставка 10 лв. За поръчки над 50 лв: Безплатна доставка

Използването на друга куриерска фирма е възможно, но се таксува по тарифите на съответната фирма и е за сметка на купувача независимо от сумата на поръчката. В този случай купувачът е длъжен писмено да потвърди това свое желание.

ТЕЛЕФОН ЗА ПОРЪЧКИ

×

ТЕЛЕФОН ЗА ПОРЪЧКИ

02/925 00 90; 02/925 00 49

В случай, че имате някакви въпроси, не се колебайте да се свържете с нас!

ПИШЕТЕ НИ

×

ПИШЕТЕ НИ

E-MAIL: [email protected]

Очакваме Вашите въпроси по електронната поща.

×

Покупка без риск

Върщане на стока може да бъде направено в срок от 14 дни след получаването и от клиента, но преди тя да бъде монтирана и употребявана (чл. 55, ал.(1) от ЗЗП). В този случай купувачът е длъжен да изпрати продуктите на доставчика в идеален търговски вид и с ненарушена цялост на опаковката. Всички разходи по връщането на стоката са за сметка на купувача.

Продавачът има право да откаже връщане на стоката ако тя е използвана, с нарушена опаковка, непълна окомплектовка, нарушен търговски вид или с транспортна щета и в случаите когато стоката е изработена съобразно изискванията на потребителя или по негова индивидуална поръчка (съгл. чл. 55, ал.(2), т.3 от ЗЗП).

Гаранция за качество

×

Гаранция за качество

Всички продукти се проверяват за изправност, окомплектовка и съответствие с клиентската поръчка при излизането им от нашия магазин.

Безплатна доставка

×

Безплатна доставка

Безплатна доставка при покупка над 50,00лв.

Доставките се извършват само на територията на Република България с фирма Транспрес ООД.

Цените за доставка са фиксирани както следва:

За поръчки до 50 лв: Цена на доставка 10 лв.

За поръчки над 50 лв: Безплатна доставка

Използването на друга куриерска фирма е възможно, но се таксува по тарифите на съответната фирма и е за сметка на купувача независимо от сумата на поръчката. В този случай купувачът е длъжен писмено да потвърди това свое желание.

×