Общи условия

Използвайки сайта www.evroset.bg се счита, че Вие приемате и сте съгласни с тези условия.

Продукти

Публикуваните на сайта описания на предлаганите продукти са с информационна цел.

Регистрация

Посетителят в сайта може да направи (извърши) онлайн покупки само след като се е регистрирал. Регистрацията в сайта www.evroset.bg е напълно безплатна. При попълване на регистрационната форма, потребителят е длъжен да предостави пълни и верни данни относно неговата самоличност. Потребителят гарантира, че въведените от него данни са верни и пълни.

Цени

Всички посочени цени в уеб сайта са в Български левове (ЛВ.) с включен ДДС за един брой.
Цените на продуктите могат да бъдат променяни, без да е необходимо предварително уведомяване на потребителите. При промоция на даден продукт е зачертана старата цена на продукта и е посочена новата по-ниска цена.

Доставки и срокове
Доставките се извършват само на територията на Република България с фирма Транспрес ООД. Използването на друга куриерска фирма е възможно, но се таксува по тарифите на съответната фирма и е за сметка на купувача независимо от сумата на поръчката. В този случай купувачът е длъжен писмено да потвърди това свое желание.
Поръчки направени след 14:00 се обработват на следващия работен ден. Поръчки за София извън околовръстен път се обработват като за област София.

Фирмени Магазни ЕВРОСЕТ
София,
ж.к. Люлин, ул. 705-5 - зад Мега мол
тел. 02/9250090; 9250049
Фирмен паркинг за клиенти, паркирането е свободно.

ж.к. Иван Вазов, ул. Д-р Стефан Сарафов 22
тел. 02/9532407; моб.: 0884156623
Паркирането е забранено пред магазините. Паркира се в съседните улици, които попадат в Зелена Зона.

Пловдив,

Капана, ул. Алцеко 10
тел. 032/664648;

За цялата страна
За поръчки до 50.00 лева
Цена на доставка 10.00 лева
Срок на доставката: от 1 до 5 работни дни (При продукти, които не са налични на склад, срокът за доставка е от 2 до 8 седмици*).

За поръчки над 50.00 лева
е напълно безплатна. Цена на доставката: 0.00 лева
Срок на доставката: от 1 до 5 работни дни (При продукти, които не са налични на склад срокът за доставка е от 2 до 8 седмици*).

 

Начин на плащане


При доставка на място (наложен платеж):
При доставка на стоката плащате дължимата сума на куриера. Не плащате нищо допълнително, всички разходи по доставката са отбелязани в цената на поръчката.


По банков път:
При избиране на този метод, можете да извършите банков превод към нашата сметка. Поръчката ще бъде изпълнена след получаване на превода. При доставката не дължите нищо на куриера.


Връщане на продуктите

Върщане на стока може да бъде направено в срок от 14 дни след получаването и от клиента, но преди тя да бъде монтирана и употребявана(чл. 55, ал.(1) от ЗЗП). В този случай купувачът е длъжен да изпрати продуктите на доставчика в идеален търговски вид и с ненарушена цялост на опаковката. Всички разходи по връщането на стоката са за сметка на купувача.

Продавачът има право да откаже връщане на стоката ако тя е използвана, с нарушена опаковка, непълна окомплектовка, нарушен търговски вид или с транспортна щета и в случаите когато стоката е изработена съобразно изискванията на потребителя или по негова индивидуална поръчка (съгл. чл. 55, ал.(2), т.3 от ЗЗП).


Сумите се възстановяват по банкова сметка на клиента. При връщане на закупени продукти, транспортните разходи са за сметка на клиента и не се възстановяват.

Рекламации се приемат по Email, или друг удобен за клиента начин, като той посочва причините за предявената рекламация.

ЕВРОСЕТ ООД си запазва правото да не приеме констатацията на клиента, ако прецени, че основанието му за рекламация е неоснователно или е следствие на неправилна употреба от страна на клиента.

Отказ на поръчка

Клиентът има право да се откаже от подадената поръчка в рамките на 24 часа от датата на подаването и, като уведоми за това действие по телефона или по e-mail.


Права и задължения на www.evroset.bg ЕВРОСЕТ ООД

Ние сме длъжни да спазваме стриктно Закона за защита на личните данни, да защитаваме предоставената ни от клиента информация, да доставим поръчаните продукти в договорения срок на посочения адрес.


Всички подадени заявки се потвърждават по телефона (обаждане от служител на ЕВРОСЕТ ООД )


Когато продуктът не е наличен, ние ще Ви уведомим по Email или предоставеният от Вас телефон за контакт.


При повече от две фиктивни или невалидни заявки, невалиден Email адрес или грешен телефон за контакт – ЕВРОСЕТ ООД си запазва правото да блокира потребителя, както и да забрани достъпа по IP адрес.


Настоящите общи условия могат да бъдат променяни едностранно от уеб сайта.


ЕВРОСЕТ ООД си запазва правото да изпраща на регистрираните на уеб сайта потребители незаявени предварително търговски съобщения до потребителите, за да направи запитвания, да провежда анкети или да им предложи реклами и информация на свои или оферирани от други търговци стоки и услуги.


Права и задължения на Клиента

Клиентът е длъжен да посочи валиден телефон, Email адрес както и адрес за доставка. Също така да не подава фиктивни или невалидни заявки, да посочи точен адрес за доставка, Email адрес за кореспонденция и телефон за връзка.

 

Обновено на: 10.11.2023 год.

ДОСТАВКИ

ДО АДРЕС В ЦЯЛАТА СТРАНА

Доставяме нашите продукти само на територията на Република България.

Безплатна доставка

×

Безплатна доставка

За поръчки над 50 лв

Безплатна доставка при покупка над 50,00лв.

Доставките се извършват само на територията на Република България с фирма Транспрес.

Цените за доставка са фиксирани както следва: За поръчки до 50 лв: Цена на доставка 10 лв. За поръчки над 50 лв: Безплатна доставка

Използването на друга куриерска фирма е възможно, но се таксува по тарифите на съответната фирма и е за сметка на купувача независимо от сумата на поръчката. В този случай купувачът е длъжен писмено да потвърди това свое желание.

ТЕЛЕФОН ЗА ПОРЪЧКИ

×

ТЕЛЕФОН ЗА ПОРЪЧКИ

02/925 00 90; 02/925 00 49

В случай, че имате някакви въпроси, не се колебайте да се свържете с нас!

ПИШЕТЕ НИ

×

ПИШЕТЕ НИ

E-MAIL: [email protected]

Очакваме Вашите въпроси по електронната поща.

×

Покупка без риск

Върщане на стока може да бъде направено в срок от 14 дни след получаването и от клиента, но преди тя да бъде монтирана и употребявана (чл. 55, ал.(1) от ЗЗП). В този случай купувачът е длъжен да изпрати продуктите на доставчика в идеален търговски вид и с ненарушена цялост на опаковката. Всички разходи по връщането на стоката са за сметка на купувача.

Продавачът има право да откаже връщане на стоката ако тя е използвана, с нарушена опаковка, непълна окомплектовка, нарушен търговски вид или с транспортна щета и в случаите когато стоката е изработена съобразно изискванията на потребителя или по негова индивидуална поръчка (съгл. чл. 55, ал.(2), т.3 от ЗЗП).

Гаранция за качество

×

Гаранция за качество

Всички продукти се проверяват за изправност, окомплектовка и съответствие с клиентската поръчка при излизането им от нашия магазин.

Безплатна доставка

×

Безплатна доставка

Безплатна доставка при покупка над 50,00лв.

Доставките се извършват само на територията на Република България с фирма Транспрес ООД.

Цените за доставка са фиксирани както следва:

За поръчки до 50 лв: Цена на доставка 10 лв.

За поръчки над 50 лв: Безплатна доставка

Използването на друга куриерска фирма е възможно, но се таксува по тарифите на съответната фирма и е за сметка на купувача независимо от сумата на поръчката. В този случай купувачът е длъжен писмено да потвърди това свое желание.

×